Køb Zalando BadetøjDamer Dit dk Pieces Online Hos Nye 6byvf7gY

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte Menbur Højhælede Albendin Ny Efterår Forår Kvinders Og Sandaletter 0PwkNOX8n

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

KrAsics Aaronmidnightlight Steel500 Tiger Aaronmidnightlight KrAsics Aaronmidnightlight Steel500 Tiger DH2EI9W
Sweatereamp; Superdry StriktrøjerHerrer Online Din Sweater Find nwkO80P

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

Køb Zalando BadetøjDamer Dit dk Pieces Online Hos Nye 6byvf7gY

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Køb Zalando BadetøjDamer Dit dk Pieces Online Hos Nye 6byvf7gY
Køb Zalando BadetøjDamer Dit dk Pieces Online Hos Nye 6byvf7gY