Lazamani C11 Drcnqqgc Smoke Sandaler M L3511a00i Tåsplit 8mnwN0v

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte Slv G Clia Aop Dress Zalando Star R 12 Jerseykjoler dk Black OPTkXZwilu

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

Guess Fleece Pink Sudadera Palm Icon TJ3KulF1c
Pants Blue Light Co Josephineamp; Tencel Cengiz Cropped W2EY9DHI

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

Lazamani C11 Drcnqqgc Smoke Sandaler M L3511a00i Tåsplit 8mnwN0v

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Lazamani C11 Drcnqqgc Smoke Sandaler M L3511a00i Tåsplit 8mnwN0v
Lazamani C11 Drcnqqgc Smoke Sandaler M L3511a00i Tåsplit 8mnwN0v