Whitesilver ÅrhusBallerinasko Damer Sko Butik Tamaris QBdCeWrxoE

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte O'polo Set Marc Beach Damen Triangle BikiniSchwarz Bodyamp; 80OwPXkn

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

A Nederdel Line Formede Snit Twill Klein Calvin Uniform 08wnPOk
Deerupt GreyUs Deerupt Runner Adidas GreyUs Runner Shoes Adidas Shoes BCxoed

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

Whitesilver ÅrhusBallerinasko Damer Sko Butik Tamaris QBdCeWrxoE

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Whitesilver ÅrhusBallerinasko Damer Sko Butik Tamaris QBdCeWrxoE
Whitesilver ÅrhusBallerinasko Damer Sko Butik Tamaris QBdCeWrxoE