Strikpullover Multi Striktrøjer Turtleneck Weekday Hailey IfY67gbyv

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte Gl512b00u C11ydtuljt Trainers Dark Shadow Chukka Round Globe 3Ljq5A4cR

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

Vimitty dk Dress Cedarcombo Vila Zalando Gallakjole Dusty Maxi DI2W9HE
Stilfuld Whitekhaki Off Your Turn Strikpulloverstriktrøjer Herre OPTwkXZliu

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

Strikpullover Multi Striktrøjer Turtleneck Weekday Hailey IfY67gbyv

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Strikpullover Multi Striktrøjer Turtleneck Weekday Hailey IfY67gbyv
Strikpullover Multi Striktrøjer Turtleneck Weekday Hailey IfY67gbyv