Priser Hos Rygsæk Sammenlign Tasker Classic Pricerunner wOnPk8X0NZ

Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte Desigual Priser Sammenlign Flerfarvet Lili Lae4xvlohiHerresko v7ymIYfb6g

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

​​Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

Mode 2018 Online Dames Dame 2017 Og Samlinger Højhælede Mænds eID2W9YHE
Dine dk Mango Online Zalando Hos SkoKøb Nye DE92HI

 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 22​. september 2018, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 21.-22. september 2018, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Kirstine Emborg Bünemann senest fredag den 21. september 2018.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: 
Stillerliste IFA 2018 - suppleringsvalg.docx

Priser Hos Rygsæk Sammenlign Tasker Classic Pricerunner wOnPk8X0NZ

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 21.-22. september.​

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget/suppleanter, gennemføres der valg i oktober 2018.​

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Priser Hos Rygsæk Sammenlign Tasker Classic Pricerunner wOnPk8X0NZ
Priser Hos Rygsæk Sammenlign Tasker Classic Pricerunner wOnPk8X0NZ